Laatste Epische avond

Afgelopen vrijdagavond vond de laatste van zes Epische avonden plaats met als afsluiter de JPR Strinxband, geen onbekende in Epe en omstreken.

 DSF3215copy

Zes vrijdagavonden in de zomer, tijdens de braderie, met verschillende muziekgenres. Voor een ieder was er wel een avond bij, waarvan men kon zeggen, dat is wat voor mij. Er werd afgetrapt met de Veldman Brothers op 19 juli. Daarna volgden vrijdagavonden met Rock 'n Roll, Foute Party, Hollandse Avond, Dance With Me en afgelopen vrijdagavond de JPR Strinxband. Deze band staat altijd garant voor een lekkere avond met Rock 'n Roll. Op drie van deze avonden kon men meedoen aan een open podium. Kortom zes vrijdagavonden met muziek en gezelligheid, georganiseerd door Stichting Episch Centrum. Ook op al deze avonden was het team van Musicboxz er bij om hun radio uitzendingen te verzorgen van dit gebeuren. Last but not least, al deze avonden waren niet mogelijk geweest zonder vrijwilligers en sponsoren, daarom hulde aan al deze vrijwilligers en bedrijven. Gezien het succes van deze avonden smaakt het naar meer, tot volgend jaar dus.
Helaas hebben we wegens vakantie een aantal avonden moeten missen, maar afgelopen vrijdagavond waren we er wel bij en heb ik er een foto verslag gemaakt.

 DSF3224

 DSF3208

 DSF3229

 DSF3236

 DSF3240

 DSF3247

 DSF3260

 DSF3266

 DSF3277

 DSF3291

 DSF3295

 DSF3297

 DSF3305

 DSF3317

 DSF3337

 DSF3341

 DSF3347

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Jan van de Vlekkert

    Met een spetterend optreden van de JPR Strinxband werden de Epische avonden succesvol afgesloten. Wat mij betreft, gezien de veelzijdigheid en een ,,voor een ieders wat wil ,, karakter voor herhaling vatbaar.
    Terecht dan ook dat alle vrijwilligers even in een (laser) zonnetje werden gezet, dat wordt zo hier en daat nog wel eens vergeten.
    Dank aan organisatie, velen hebben van deze welkome verandering op de vrijdagavonden genoten,

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.