Pretband

Afgelopen donderdagmiddag zijn we net als een paar voorgaande jaren met Hemelvaartsdag naar Vaasaqua geweest.

 DSF3395

Altijd een mooie happening, waar niet alleen boeken te zien en/of te koop zijn. Ook waren er een aantal show elementen, waarvan ik er hier eentje uitvoerig met foto's belicht, de Pretband. Let wel, ik ben normaal niet zo'n groot liefhebber van muziekkorpsen. Vooral de in strak kostuum gestoken, marcherende korpsen vind ik persoonlijk niet meer van deze tijd. Het mag toch allemaal wat losser en vrolijker, en dan ben je bij de Pretband uit Brummen aan het juiste adres. Wat deze jongelui laten zien stemt de toeschouwer vrolijk, ze gaan er heel losjes en vrolijk mee om. Alle leden stralen ook uit dat ze er zelf heel veel plezier aan beleven om de toeschouwer te vermaken. Het is tegenwoordig een bekent gegeven dat menig muziekkorps kampt met een teruggang in leden, jongelui willen zich niet meer binden aan een starre club muzikanten. Misschien moeten de muziekkorpsen het op een andere boeg gooien door eens te kijken naar deze prachtige Pretband.

Morgen plaats ik (in zwart-wit) een aantal foto's van de rest van onze Vaasaqua beleving.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Jasper

  Dag Bert,
  Via deze weg hartelijk bedankt voor je complimenten. We doen het met veel plezier inderdaad. En als het aanslaat bij het publiek dan is dat helemaal fantastisch!

  Met vriendelijke groet,
  Jasper
  Pretband H.O.B.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.