Expositie ‘Schilderen bij Zita’ in Eper Gemeentewoning

P3070057Cursisten van Zita van Noordenburg exposeren hun werk in Kulturhus Eper Gemeentewoning. De tentoonstelling van de schilderijen heeft als thema “Ieder-een’, wat staat voor het unieke van elk werk in persoonlijke zeggingskracht, techniek en materiaalgebruik.

Daarnaast benadrukt het de overeenkomsten tussen het werk van mensen, zoals de onderwerpkeuze. Hetzelfde onderwerp zoals ‘verleden in een nieuw hedendaags jasje’ wordt totaal anders uitgewerkt. Of het gebruik van kant/ stof in een portret of model is de algemene deler, maar krijgt een eigen toepassing.
De titel ‘Ieder-een’ wil ook het schilderen in een groep benadrukken. Het inspireren van elkaar. De populariteit van het televisieprogramma ‘Project Rembrandt’ liet ook zien dat schilderen er is voor ‘iedereen’ als je durft, niet bang bent voor mislukkingen en nieuwsgierig bent naar hoe je iets kunt toepassen of oplossen.

De ongeveer 20 cursisten vinden erg leuk om het werk van elkaar samen te zien in het Kulturhus Eper Gemeentewoning en hiermee naar buiten te treden. De expositie is van 2 tot 24 mei tijdens de openingstijden van het Kulturhus Eper Gemeentewoning te zien en wordt donderdagavond 2 mei om 19.00 uur officieel geopend.

Meer informatie staat op www.schilderenbijzita.nl

P3070057 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.