Nieuw seizoen Huismuziek Epe start op 29 augustus

Open Speelavond 2017 AangepastOp woensdag 29 augustus start het nieuwe speelseizoen van de Vereniging Huismuziek afdeling Epe. Om de 14 dagen wordt er op woensdagavond gemusiceerd onder leiding van de enthousiaste dirigente Susanne Gersch.

 

De repetities worden gehouden in 't Los Huus, Wildforstlaan 3 in Epe, van 20.00 tot 22.00 uur. Er wordt veelal (licht) klassieke muziek gespeeld. De groep bestaat uit een gevarieerd gezelschap van ongeveer 20 mensen. Er is een grote verscheidenheid aan instrumenten; er zijn violen, celli, dwarsfluiten, klarinetten, sopraan-, alt- en tenorblokfluiten. Er wordt met grote inzet gewerkt om samen mooie muziek te maken, alles in een ontspannen sfeer. Het is heel uitdagend maar ook gewoon heel gezellig om in een muziekensemble te spelen.

Iedereen die een muziekinstrument bespeelt en die wil weten of Huismuziek misschien wat voor hem of haar is, wordt van harte uitgenodigd om een keer te komen luisteren of meespelen op een repetitieavond. Alle instrumenten zijn welkom, maar er is vooral behoefte aan violen en aan alt- en tenorblokfluiten.

Wil je meer informatie, of wil je je opgeven om mee te spelen, bel dan met de voorzitter van het bestuur, Hanneke van der Wee, tel. 0578-620570 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Open Speelavond 2017 Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento