Sale bij jarige Galerie De Aventurijn

Sale at 15th Ann CustomDe 15e verjaardag van Galerie De Aventurijn biedt het gehele jaar door feesttentoonstellingen met kunstenaars van allure. Om nu alvast plaats te maken in de galerie wordt de tentoonstelling “Sale Up To 15th. Anniversary” gehouden, waarbij een speciale verjaardags-korting wordt verleend van 15%. Donderdag 22 februari start deze tentoonstelling, die drie weken loopt, tot en met zaterdag 10 maart.

Er zijn kunstwerken te zien van diverse glaskunstenaars die de afgelopen jaren voor het voetlicht werden gehaald. Om een aantal namen te noemen: Richard Price (meesterglasblazer), John Burton, Steve Frey (UK), Jörg Zimmermann (Dld), Candida van Nugteren, Nadjezda Schokker, Martine Knoppert, Ellen Kuijl , Adam Jablonski en vele Tsjechische glaskunstenaars.

De verjaardag zelf is 24 juli en wordt in de zomer gevierd met een bijzondere tentoonstelling op meerdere locaties in Epe, met (inter)nationaal bekende glaskunstenaars.

Alle informatie rondom dit jubileumjaar kan men binnenkort vinden op de website www.aventurijnglasgalerie.nl

Margriet Pleiter van Galerie De Aventurijn verheugt zich op wat komen gaat en nodigt een ieder uit gebruik te maken van deze unieke gelegenheid om nu met een dergelijke hoge korting bijzondere kunstwerken aan te schaffen. Er is een groot scala aan objecten, van klein tot groot, lage en hogere bedragen, divers in afbeelding en kleur en vervaardigd middels de moeilijke glastechnieken.
Galerie De Aventurijn is geopend tijdens deze tentoonstelling 22 februari t/m 10 maart, op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur en op afspraak.

De galerie is niet rolstoel toegankelijk.

Voor meer info kijk op www.aventurijnglasgalerie.nl of bel naar 0578-610535.

Sale at 15th Ann Custom

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.