Concert Nootzaak in Antenne maakt iedereen blij

Inger Heij 3Zaterdagmiddag gaven de leerlingen van Nootzaak hun halfjaarlijkse concert, in gebouw Antenne. In de weken ervoor hadden ze flink geoefend, en dat was te horen. Muziekdocente Inger Heij: ,,Sommige dingen klonken zelfs nog beter dan ik in hun laatste lessen had gehoord!”

Het publiek genoot van de stem van Aniek Hollander, die zichzelf begeleidde op de piano. Carsten Dom oogstte bewondering met zijn zelfgeschreven stuk “Just chords” en de leerlingen die nog maar net les hebben maakten indruk met wat zij in zo'n korte tijd al hebben geleerd.
Aan het einde werden er traditiegetrouw weer twee groepsstukken ten gehore gebracht, speciaal gecomponeerd door muziekdocente Inger Heij. Het was te merken dat de leerlingen hier erg veel plezier in hadden.

In de zaal zaten dan ook trotse ouders en andere belangstellenden, die genoten van het afwisselende repertoire. Dat iedereen met blije gezichten weer naar huis ging was dan ook meer dan begrijpelijk..
Met Nootzaak gaat het goed. Nadat de lespraktijk afgelopen zomer voor de tweede keer in korte tijd met een dagdeel is uitgebreid, lijkt het erop dat dat binnenkort misschien voor de derde keer zal gaan gebeuren.

Iedereen kan bij Nootzaak terecht voor piano-, dwarsfluit-, en blokfluitlessen, maar ook voor workshops op scholen. Het volgende concert van Nootzaak zal in mei of juni plaatsvinden. Wie meer wil weten, kan kijken op www.nootzaakepe.nl, of vragen stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12590650.

Inger Heij 2

Inger Heij 1

Inger Heij 3

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.