Glas natuurlijk .....Frank & Friends

 B073747 copy

Afgelopen week hebben we de expositie met bovenstaande titel bezocht in Kasteel Cannenburch, georganiseerd door Stichting Glaskunst.

Dit jaar wordt de glaskunst expositie voor de elfde keer georganiseerd in Kasteel Cannenburch. Frank staat in dit geval voor glaskunstenaar Frank van der Ham en Friens zijn mede exposanten Angele Etoundi, Mieke Groot, Richard Meitner en Richard Price. Vorig jaar tijdens de 10e editie werd uitbundig uitgepakt met tevens een aantal grote objecten. Dit jaar is het weer wat bescheidener met kleinere en meer verfijnde objecten. De belichting van de objecten was zoals altijd ook weer prima in orde. Wij vonden een bezoek zeer de moeite waard en natuurlijk speelt de entourage van het kasteel interieur ook een rol met zo'n expositie. Een aanrader dus voor glaskunst liefhebbers. Ik heb voor u vast wat plaatjes gemaakt van een aantal objecten, zodat u een indruk krijgt van wat er bij een bezoek zoal te zien is. Deze expositie is nog te bezichtigen tot 19 november, tijdens de openingsuren van Kasteel Cannenburch.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.