Topglaskunst in november in de Cannenburch

Flyer300 CustomLiefhebbers van moderne glaskunst kunnen hun hart ophalen tijdens de grote expositie ‘Frank & Friends’ van zaterdag 4 tot en met zondag 19 november in kasteel Cannenburch in Vaassen. Het fonkelende glas in combinatie met het sfeervolle kasteel en het bijbehorende Bouwhuis zorgen voor een bijzondere en verrassende ambiance. De expositie staat dit jaar in het teken van de internationaal bekende glaskunstenaar Frank van den Ham, die samen met vier kunstvrienden in hun werk de onderlinge band laten zien: ‘Glas & Verbinding’.

Frank wordt dit jaar 65 jaar en dat is aanleiding voor een overzicht van zijn gedurende zijn leven gemaakte glaskunst, die hij gemaakt heeft in Europa, Afrika en Azië. Zijn deskundige en gevarieerde werkwijze leiden tot indrukwekkende objecten.

De kunstvrienden Mieke Groot, Richard Meitner en Richard Price tonen hun bijzondere glasobjecten en Angèle Etoundi Essamba showt haar indrukwekkende foto’s.

De expositie is geopend van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Informatie expositie: www.stichtingglaskunst.nl

Flyer300 Custom 

Een recent object van Frank van den Ham

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.