EPOP Festival 2016 (2)

 DSC4692 copyGisteren plaatste ik een serie foto's van de optredende bands, zie deze link, van afgelopen zaterdag. Nu in dit tweede deel een sfeerimpressie van het publiek enz.

Het werd overal al aangekondigd dat er het een en ander zou veranderen en dat was ook gelijk te merken aan een andere ingang, het paadje naast de ABN Bank en een mooie afscherming van het terrein. Bij binnenkomst vielen gelijk de mooi gekleurde paraplu's op die in de bomen hingen. Als je verder het terrein op wandelde dan viel de verandering helemaal goed op, er was een mooi terras met voldoende tafeltjes en stoelen. Bovendien boomstammen en autobanden waar men op kon neerploffen. Ook niet te vergeten die mooie kleine en grote lampenkappen over het hele terrein, die dan 's avonds een mooie sfeer gaven. De horeca had Stichting EPOP nu volledig in eigen beheer, er was van alles aanwezig voor de inwendige mens, van verschillende drankjes tot onder andere lekkere dikke frieten en spareribs. Ik denk dat men goed naar een ander festival in de buurt had gekeken, helemaal niets mis mee, in tegendeel zelfs. Dat festival is Ribs and Blues in Raalte, wat met de pinksterdagen al jarenlang een perfect werkende formule is. EPOP geeft hun vernieuwde opzet een Hillbilly sfeer mee. Bovendien waren de meeste bands ook oké. Ik denk dat de organisatie op deze manier goed op weg is om het festival nog spannender te maken. Organisatie en vrijwilligers hebben geweldig hun best gedaan om ons, de bezoekers, te plezieren. Dank hiervoor, ik heb genoten en ik weet het zeker, velen met mij.

 DSC4562

Prachtig toch deze entree.

 DSC4564

Na gedane arbeid smaakt zo'n patatje wel.

 DSC4624

Gezellig binnen komen.

 DSC4636

Er werd heel wat gehoelahoept.

 DSC4645

Zitgelegenheden genoeg.

 DSC4648

Ook aan de kinderen is er weer gedacht, zie hierboven en hier onder.

 DSC4649

 DSC4654

Toch niet de nieuwste modetrend?

 DSC4659

Tappende en schenkende mannen en vrouwen, hier boven en hier onder.

 DSC4807

 DSC4717

Zes voetjes van de grond.

 DSC4726

Mooi die grote lampenkappen.

 DSC4728

NIX18.

 DSC4748

Muziek doet bewegen.

 DSC4805

Waar het publiek bij andere evenementen in het centrum van EPE het met een dixie moeten doen die te goor woor woorden zijn, heeft de organisatie van EPOP al jaren begrepen hoe het wel kan en zeker moet! 

 DSC4808

Er werd volop gebakken.

 DSC4814

Bekende Epenaren, hier boven en hier onder.

 DSC4845

 DSC4825

Duidelijk fans van Thijs Boontjes.

 DSC4842

Ook vanaf het begin was er best wel veel publiek.

 DSC4877

Aan het begin van de avond werd het nog sfeervoller.

 DSC4882

Het publiek kwam wat eten befreft niets tekort.

 DSC5170

Geweldige sfeer bij de Ben Miller Band. Een betere afsluiter kon ik mij niet indenken.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.