Bep Breugem start weer met schilderscursussen

DSCF0805 foto bep CustomKunstschilderes Bep Breugem start op 29 augustus met het nieuwe seizoen. Bep geeft les in schilderen met olieverf, in kleine groepen. ,,Het kleinschalige spreekt mij erg aan, zo kan ik veel individuele aandacht geven”, aldus de schilderes.

Zij heeft nog een aantal plaatsen vrij voor het nieuwe seizoen, voor zowel de ochtend, middag als avond. De cursisten hebben veel eigen inbreng bij Bep. ,,Ze zijn vrij om een onderwerp te kiezen. Dat kan een portret, of een dier zijn, of een landschap, of iets abstracts; net wat iemand zelf wil.” Bep houdt de prijzen bewust laag. ,,Ik vind het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zich in deze leuke hobby te ontwikkelen. De lessen duren twee en een half uur, als iemand één les per week volgt, betaalt diegene 35 euro per maand.”

Het materiaal is voor eigen rekening, maar ook te verkrijgen tegen kostprijs.

Tijdens de lessen is de sfeer ongedwongen. ,,Gezelligheid vind ik ook belangrijk, de drempel is laag, iedereen moet zich op z`n gemak voelen.” Dat moet lukken in het gezellige atelier met fijne lichtval.

Tevens heeft Bep nog ruimte voor opdrachten. Ook dit kan divers zijn, zo heeft zij zich toegelegd op stillevens, portretten, landschappen, huizen, dieren etc. ,,De reacties van de opdrachtgevers betekenen veel voor mij, als ik hoor hoe blij iemand is met het resultaat, ontroert mij dat.”

Voor informatie of opgave voor het nieuwe seizoen is Bep te bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-37113346

DSCF0805 foto bep Custom 2

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.