Geslaagd koffieconcert door Nootzaak-leerlingen

P1040375Afgelopen zaterdag gaven de leerlingen van Nootzaak een koffieconcert in gebouw Antenne. Bij Nootzaak hebben alle leerlingen wekelijks een half uur individueel les, zodat er goed kan worden ingespeeld op hun persoonlijke leerstijl en behoeften. Daarnaast worden er voor elk concert speciale groepslessen georganiseerd.

Op het concert speelden de leerlingen dan ook eerst afzonderlijk, maar zij sloten af met twee groepsstukken, waarin ze op meerdere piano's tegelijk samenspeelden. De groepsstukken worden altijd door docente Inger Heij zelf geschreven, zodat alle leerlingen hier op hun eigen niveau aan mee kunnen doen.
Aniek Hollander verraste het publiek met haar zelfgeschreven lied 'Zorg dat je voor vrede vecht', er werden door verschillende vriendinnen-duo's duetten gespeeld, en Carsten Dom wist het publiek stil te krijgen met een prachtig meditatief stuk waar hij op 4 mei al eerder mee op mocht treden.
Met dit concert is het schooljaar bij Nootzaak alweer bijna ten einde, en wordt er alweer gekeken naar het nieuwe schooljaar.
Vanaf augustus zal Nootzaak weer met een dagdeel uitbreiden, waardoor er meer lestijd beschikbaar komt voor nieuwe leerlingen. Er wordt lesgeven op piano, dwarsfluit en blokfluit. Hebt u interesse, of wilt u meer weten? Kijk dan op www.nootzaakepe.nl, of stel uw vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12590650.P1040356

P1040368

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.