Zangers gezocht reünie Wisselse school

Nog ruim vijf weken te gaan en de voorbereiding rond de viering van het 100- jarig bestaan van de (Nieuwe) Wisselse School nadert zijn voltooiing. De aanmeldingen voor de reünie op zaterdag 4 juni is meer dan goed op gang gekomen. De teller springt dagelijks met tientallen omhoog. Dit tot groot genoegen van de hardwerkende jubileumcommissie. Oud-leerlingen/oud-leerkrachten en een ieder die in het verleden betrokken is geweest bij de (Nieuwe) Wisselse School en zich nog niet hebben aangemeld, hebben nog tot 15 mei de gelegenheid.

Een, speciaal voor dit feest uit oud-leerlingen en oud-leerkrachten geformeerd, gemengd gelegenheidskoor treedt ‘s middags twee keer op. Het koor zingt een viertal liedjes, die zij vroeger op school hebben geleerd. Inger Heij, die dit koor gaat leiden, weet op haar eigen luchtige en ontspannen manier een ieder aan het zingen te krijgen. Of je nu talent hebt of niet. Er wordt vooraf wel vier keer geoefend. De oefendata zijn: zaterdagochtend 21 mei van 10.00 tot 11.30 uur in de school, donderdagavond 26 mei van 20.00 tot 21.00 uur in de school, zaterdagochtend 28 mei van 10.30 tot 11.30 uur in de school en voorafgaand aan de reünie op zaterdagmiddag 4 juni van 12.00 tot 13.00 uur in het wijkgebouw "Burgerenk". Een keertje overslaan hoeft geen belemmering te zijn. Ook de aanmelding hiervoor komt goed op gang. De commissie streeft er echter naar om minstens 45 á 50 mensen op het podium te krijgen. "Gelet op het aantal toezeggingen tot nu toe moet dit kunnen" zegt de commissie. Om die doelstelling te bereiken kunnen zich nog wel zangers melden. Met name de mannen zijn nog iets in de minderheid. Voor opgave kan men terecht bij Henk Scholten, tel. 0578- 620337 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.