Bezoek Gildeschool aan Hagedoorns Plaatse in beeld

DSC 0344 (Custom)Onlangs heeft de Gildeschool het project ‘Vroeger en Nu’ afgesloten met een bezoek aan Hagedoorns Plaatse. De kinderen hebben er allerlei activiteiten gedaan, o.a. koper poetsen , pannenkoeken bakken op een petroleumstel, spinnen, breien, koffiebonen malen, oud-Hollandse spelletjes en natuurlijk verkleden als Ot en Sien.

Ook kregen ze een rondleiding en was er een brandweerman (een ouder van één van de kinderen) aanwezig om uitleg te geven bij de tentoonstelling ‘De rode haan kraait’. Om 12 uur werd er gepicknickt in de bongerd bij het museum. Door de enthousiaste inzet van de kinderen, begeleiders en de vele vrijwilligers kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Heel veel foto’s van deze dag staan op de website www.hagedoornsplaatse.nl en op de facebookpagina www.facebook.com/VeluwsMuseumHagedoornsPlaatse. Voor een foto-impressie op YouTube zie Youtube.

DSC 0254 (2)

Foto's: Jaap Broer

DSC 0267

DSC 0282

DSC 0300

DSC 0306

DSC 0312

DSC 0344

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.