Popquiz in 't Tonnetje

Vanmiddag was het dan zover, de eerste echte Eper popquiz, georganiseerd door een aantal Eper muziekliefhebbers onder aanvoering van Erik Bergsneider.

Dat zoiets in Epe ook kan bleek vanmiddag, het was volle bak met deelnemers. Toeschouwers hadden er wel wat meer mogen zijn. 't Tonnetje is bij uitstek de meest geschikte plek voor zo'n evenement in Epe. Er werd onder andere gespeeld in een aantal rondes, aan de hand van foto's, de band of artiest raden met een nummer er bij, intro's van nummers, twee muziekfragmenten door elkaar en outtro's. Ik moet zelf eerlijk bekennen dat het best wel moeilijk was. Dat komt bij mij vooral door de tegenwoordige muzikale genres, die aan mij voorbijgaan. De meeste deelnemers waren van jongere leeftijd, die gasten weten veel meer van hiphop achtige dingen, hitpardes enz.  De sfeer was echter prima en volgens mij is zoiets voor herhaling vatbaar en er gebeurt dan nog eens wat, dat is een groot voordeel. Hulde voor de organisatie en niet te vergeten 't Tonnetje, die dit ook mogelijk maakt.

Quizmaster Erik Bergsneider.

De jury.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.