Expositie KU-VA

Afgelopen zaterdag de huidige expositie van KU-VA bezocht in het pand van museum "Vaassen Historie". In deze periode die nog loopt tot en met 15 februari, waarin fotografie, keramiek en sieraden zijn te zien, vormt fotografie voornamelijk de hoofdmoot.

De exposanten zijn Mirjam Martin uit Zwolle en Cor Hamer uit Apeldoorn (beiden met fotografie), Monique van den Bosch (keramiek) en Hans van der Wateren (fotografie en sieraden).

Mirjam Martin toont o.a. foto's van de nieuwe spoorbrug op de IJsseldijk bij Hattem. Voor haar werk komt ze er dagelijks langs en die brug inspireerde haar. Cor Hamer is vooral geïnspireerd door de natuur en het macrogebeuren. De foto's van Cor op deze expositie zijn allemaal in de buurt van Apeldoorn gemaakt. Monique van den Bosch toont er waterlelies met stekelige cactusvormen in keramiek en enkele sobere bolle vazen en schalen. Hans van der Wateren laat er enkele van zijn sieraden zien en bovendien experimenteert hij met fotografie in de vorm van digitale landschap vervreemdingen, wat hij zelf "digitalefotografiek" noemt. Hij print daarbij op verschillende papiersoorten.

Al dit moois is nog te zien tot en met 15 februari. Meer informatie op de site van KU-VA.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.