Expositie AFV Epe

Nog tot en met zondag aanstaande kunt u de jaarlijkse expositie bekijken van de Amateur Fotografen Vereniging Epe, in de Eper Gemeente Woning (Kulterhus) aan de Stationsstraat.

Rond de C1000 van Andel zaal in de Eper Gemeente Woning, exposeert ieder jaar de AFV Epe haar kunnen op fotografisch gebied. Ook deze keer hangt er weer een verscheidenheid aan fotografische inzichten. Opvallend zijn een aantal series die ruim door de Photoshop soep zijn gehaald, echter niet negatief bedoeld. Je kunt het mooi vinden of niet, maar het geeft maar aan dat er in het hedendaagse digitale tijdperk heel wat mogelijk is. Eigenlijk zijn de mogelijkheden tegenwoordig dusdanig, dat je onder andere door de veelheid aan camera's, filters, texturen enz. de enen en nullen niet meer ziet. U kunt nog tot aanstaande zondag 15 december de foto's van deze expositie bekijken. Nog een kanttekening, als u de foto's goed bekijkt, ziet u dat het lichtvoering in de gangen rondom de C1000 van Andel zaal nog steeds niet optimaal is om er op een fatsoenlijke manier te exposeren, jammer. Kunst, of het nu schilderijen zijn of foto's, heeft goed licht nodig en niet zo hier en daar een lampje.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.