Hans Scholte in 't Hoff in "de Ring"

Gisteravond is onder belangstelling van een aantal geïnteresseerden een nieuwe expositie in "de Ring" in het Eper gemeentehuis geopend, genaamd "Kleurrijk Universum" van de uit Enschede afkomstige kunstschilder Hans Scholte in 't Hoff.

Na een korte inleiding van voorzitter Annelies van Huffelen kregen de aanwezigen van de kunstenaar zelf een uitgebreide uitleg van het hoe en waarom van zijn manier van weken, waarna de expostie officieel werd geopend.

Hans Scholte in 't Hoff is afkomstig uit de reclamewereld en sinds 2006 heeft hij zich toegelegd op de schilderskunst. In de Ring hangt zowel magisch realistisch- en figuratief/abstrakt werk van hem. Wat opvalt in zijn werk zijn de mooie primaire kleuren, een lust voor het oog, wat ook heel vrolijk over komt. Ook de rondingen die in een aantal werken zitten komen vooral in de (ronde) Ring mooi uit.

De expositie is te bezichtigen tot eind dit jaar. Verdere informatie en openingstijden kunt u vinden op de site van "de Ring".

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.