Hier kan Jantje Aalbers niet aan tippen ...

Dat zouden onze Groen Linkse rakkers ten gemeentehuize wel willen, dat ze alles naar hun hand kunnen zetten. Helden die snoepkioskjes plat laten walsen omdat dat beter past in hun drammerige klimaathysterische prietpraat, denken wellicht dat ze zelfs het heelal naar hun hand kunnen zetten.
Nee, lezer van dit onvolprezen klimaatneutrale en genderneutrale medium: de bloedmaan (overigens een naam die als gevolg van een internethype pas sinds 2014 opduikt...) toonde zich toch echt in de socialistisch rode kleur waarmee de grote roerganger Joop den Uyl furore maakte. Daar kan Jantje Aalbers niet aan tippen.
Het bewijs legde ik voor u vast op die gedenkwaardige maandagochtend even na half zeven.
Om nog even na te genieten...

Hans Betlem

IMG 9967 Aangepast 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • bert

    De kiosk hertenkamp is toch niet gesloopt vanwege de co-2 uitstoot of andere milieu-vervuilende redenen? volgens mij heeft de schrijver in die omgeving bepaalde paddestoelen geplukt met wat hallucinerende eigenschappen.

  • Harm Scholten

    Inderdaad Bert wat een onzin van die man,volgens mij is hij van die bloedmaan afgesprongen,in ieder geval komt hij wel van een andere planeet.

  • Bert

    Beste Hans, nu heb ik niets met Groen Links. Heb ook altijd een mentosje bij me voor een andere smaak mocht ik die Klaver om tv zien. Maar ik heb geen idee wat je hier wilt zeggen. Snap ook niet goed wat onze oude weggever Den Uyl ermee te maken heeft. Had liever de mooie foto gezien zonder je verhaal eromheen

Powered door Komento