Jannes, Anita Meijer en Jeroen v.d. Boom naar Emst

foto optocht Emsterfeest 2019 Aangepastdoor Henk Boeve

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst in de Emsterie in Emst had voorzitter Harry van Lohuizen, behalve het bekend maken van het programma van het Emsterfeest dat dit jaar gehouden wordt van donderdag 27 tot en met zaterdag 29 augustus, nog een aantal belangrijke mededelingen. Zo worden de prijzen van de consumpties niet verhoogd. Wel het lidmaatschap, dat was € 7,50 en gaat nu naar € 10,-.

 

Nieuwe leden kunnen zich nog aanmelden tot 1 maart op de site van het Emsterfeest. Losse kaarten kosten € 15,- per avond. Leden kunnen hun ledenkaart ophalen op een nader te bepalen datum en locatie. Verder wordt er wederom gewerkt met polsbandjes voor de leden, die geldig zijn voor alle avonden. Voorbeeld: een lid komt naar het Emsterfeest op de donderdagmiddag, dan moet hij of zij de ledenkaart inleveren en ontvangt hij of zij een polsbandje dat geldig blijft tot en met de zaterdagavond.

Verder nam Peter Nooteboom, na 9 jaar in het bestuur te hebben gezeten, afscheid. Wel blijft hij de ledenadministratie voeren. Aftredend en herkiesbaar waren Robert Jan Goedhart, Delano Bruggink, René Jonker en voorzitter Harry van Lohuizen. Nieuwe aspirant-bestuursleden werden Rita van Huffelen en Gerben van Essen.
In de pauze reikte voorzitter Harry van Lohuizen aan de afgevaardigden van de School met de Bijbel en De Sprenge Emst een bedrag uit van € 500,-. Dit geld werd verdiend omdat Emst op vrijdag 23 augustus 2019 heeft meegedaan aan het programma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.

Voorlopige programma Emsterfeest 2020:

Donderdagmiddag 27 augustus:
Opening Emsterfeest door een afgevaardigde van de gemeente Epe.
Optreden Trio Trainband. Zij spelen allround muziek van o.a. Robbie Williams, Marco Borsato en niet te vergeten meezingers van Jan Smit, Jannes en nog vele anderen.
Verder een gastoptreden van Anita Meijer, al meer dan 35 jaar aan de top met haar grootste hit ‘Why tell me why’.

Donderdagavond 27 augustus:
Band Lead, met meerstemmige zang en een heel uitgebreid repertoire, die elke tent, zaal of plein volledig op z’n kop zet.
In de loop van de avond een gastoptreden van Jannes, die er tijdens het 100-jarig bestaan in 2018 op de donderdagmiddag een geweldige show van maakte.
Verder een optreden van de Party Animals, opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren 90. Tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens.

Vrijdag 28 augustus:
De vrijdagmiddag is traditioneel voor de schooljeugd. Programma nog niet bekend.
Vrijdagavond:
Optreden van de band PreZz, bestaande uit zes professionele muzikanten. Ieder optreden draait uit op een muzikaal superfeest.
Verder een gastoptreden van Jeroen van der Boom. Van der Boom speelt binnen een jaar tweemaal een bomvolle Heineken Music Hall volledig plat en staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome.

Zaterdag 29 augustus:
Zaterdagmorgen:
De traditionele optocht met aansluitend de prijsuitreiking in de tent.
Zaterdagmiddag:
Beachvolleybaltoernooi, vogelschieten, optreden de Heuischudders en nog een nader te bepalen activiteit.
Zaterdagavond:
Optreden van de band Jetset. Deze band was ook aanwezig in 2019 en wel op de vrijdagavond. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten zetten de tent op zijn kop.
Verder een optreden van het One Two Trio. Ze spelen hun eigen hits als Juffrouw Toos en 10 Kleine Tuinkabouters.

Het programma staat vermeld op www.emsterfeest.nl. Ook kan men zich al opgeven via de website voor de optocht en het beachvolleybal.

foto optocht Emsterfeest 2019 Aangepast 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.