Terugblik Epe On Ice

Het is al weer even geleden dat de laatste schaatsen op het ijs werden gezet op de kunstijsbaan van Epe On Ice in het Loeffpark in Epe.

AL10copy

De tent staat er weliswaar nog, maar binnenkort is het Loeffpark ook weer een normaal park. Drie weken lang heeft de jeugd, maar niet alleen de jeugd kunnen genieten van een stukje winter. Ik heb er vaak gelopen om foto's te maken van alle facetten gedurende drie weken. Steeds vind ik het weer verbazingwekkend wat een stel vrijwilligers, want dat zijn het stuk voor stuk, allemaal hebben neergezet voor de Eper gemeenschap, maar ook ver daar buiten. Maar ook dit festijn kan natuurlijk niet zonder sponsoren, ook hulde daarvoor. Het concept staat natuurlijk als een huis, zo is er ieder jaar de felbegeerde curling competitie voor de groten en de kleinsten. Verder natuurlijk, het bierkrat schuiven, de disco avonden, de mini elfstedentocht, kids on ice, school schaatsen en natuurlijk het vrije schaats gedeelte. Van alle onderdelen heb ik steeds foto's gemaakt, waarvan hier onder een kleine selectie. Alle foto's die ik heb gemaakt kunt u vinden op de site van Epe On Ice.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.