Eerste Ronald Groen Sportdag

 DSC3612Gisterochtend omstreeks elf uur ging de eerste Ronald Groen Sportdag van start, op het sportcomplex van Cialfo in Epe, de eerste van wat men hoopt nog velen hierna.

Epenaar René Blok is de initiatiefnemer hiervan en heeft heel wat mensen hiervoor warm gekregen. René heette iedereen welkom, waarna Robert Scholten als afgevaardigde van de gemeente Epe nog een toespraak hield. Na deze plechtigheden werd er een minuut stilte gehouden, als eerbetoon aan Ronald Groen, die Eper soldaat, die nu ruim elf jaar geleden is gesneuveld in Uruzgan, nooit meer vergeten mag worden.

Vele mensen hebben er aan meegewerkt om deze sportdag mogelijk te maken. De organisatie van deze dag was vakkundig in handen van Landstede Sport uit Zwolle. Tien teams streden om de Ronald Groen Bokaal. Deze bokaal werd op spectaculaire wijze binnen gebracht door twee Parachutisten Veteranen, die waren vertrokken vanuit Teuge. Omstreeks kwart over elf werd de bokaal overhandigd aan de naaste familie van Ronald Groen, die de bokaal gezamenlijk naar de tent brachten waar ook een foto van Ronald Groen stond. Daarna kon sportdag beginnen, na eerst een warming up te hebben gedaan. Morgen het vervolg.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.