Reeks topacts op Emsterfeest

Wat hebben Dennie Christian, Tino Martin, Peter Beense en Beatcrooks met elkaar gemeen? Ze treden dit jaar op tijdens het Emsterfeest. En ze zijn lang niet de enigen!

 

(door Henk Boeve)

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Oranjevereniging Emst in de Emsterie in Emst had voorzitter Harry van Lohuizen, behalve het bekend maken van het programma van het Emsterfeest dat dit jaar gehouden wordt van donderdag 22 tot en met zaterdag 24 augustus, nog een aantal belangrijke mededelingen. Zo worden de prijzen van de consumpties en het lidmaatschap niet verhoogd. Wel worden de prijzen van losse kaarten verhoogd van € 12,50 naar € 15,- per avond. Leden die het lidmaatschap automatisch betalen, krijgen de ledenkaart toegezonden. Leden die niet automatisch betalen, moeten hun ledenkaart ophalen op een nader te bepalen datum en locatie. Verder wordt er gewerkt met polsbandjes voor de leden, die geldig zijn voor alle avonden. Voorbeeld: een lid komt naar het Emsterfeest op de donderdagmiddag, dan moet hij of zij de ledenkaart inleveren en ontvangt hij of zij een polsbandje dat geldig blijft tot en met de zaterdagavond.
Verder nam vice-voorzitter Johny van Huffelen, na 15 jaar in het bestuur te hebben gezeten, afscheid. Ook aspirant bestuurslid René van Huffelen nam afscheid.

Voorlopige programma Emsterfeest:

Donderdagmiddag 22 augustus
Opening Emsterfeest door een afgevaardigde van de gemeente Epe.
Optreden Duo Difference. Carien (zang) en Ronald (zang/keyboards) zijn inmiddels al 26 jaar graag geziene gasten op talloze podia in Nederland.
Verder een gastoptreden van Denny Christian, bekend van onder meer het lied ‘Rosamunde’.

Donderdagavond 22 augustus
Band Super Sundays; zoals de bandleden zelf zeggen: Super Sundays moet je gezien hebben!
In de loop van de avond een gastoptreden van Peter Beense, een populaire volkszanger uit Amsterdam.
Verder een optreden van Beatcrooks. Deze ‘badboys’ zijn o.a. bekend van de Zwarte Cross, Defqon, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop.

Vrijdag 23 augustus
De vrijdagmiddag is traditioneel voor de schooljeugd. Het programma is nog niet bekend.
Vrijdagavond beachvolleybal.
Optreden van de band Jetset. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten zorgen voor een topavond.
Verder een gastoptreden van Tino Martin. Hij is bekend geworden door zijn nummers als ‘Doe wat je wil’ (2013), ‘Jij liet me vallen’ (2014), ‘Later als ik groter ben’ (2017) en ‘Laat me Leven’ (met Gerard Joling, 2017)

Zaterdag 24 augustus
Op de zaterdagmorgen de traditionele optocht met aansluitend de prijsuitreiking in de tent. Zaterdagmiddag vogelschieten, optreden van de Heuischudders en nog een nader te bepalen attractie.
Zaterdagavond optreden van de band Popgunn. Deze 6-koppige band zorgt voor de allervetste dance, rock en hiphop tracks.

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.