Epe On Ice 2018-2019

Wie de afgelopen weken regelmatig de schaatstent van Epe On Ice bezocht heeft, zag waarschijnlijk ook dat ik er regelmatig wat foto's maakte.

BierkrSch188

Uit de totaal gemaakte foto's heb ik een kleine willekeurige selectie gemaakt van de verschillende onderdelen, van opening tot curling enz. Op de laatste foto staan de drie winnaars van de curling cup. Wilt u er nog veel meer zien dan kan dat via deze link. Voor mij zit deze klus voor Epe On Ice 2018-2019 er nu op.

OP7

OP69

Curl56

Curl45

KidsOI47

KidsOI58

BierkrSch157

VrSch131

VrSch190

VrSch195

KCurl101

KCurl197

KDisco89

KDisco149

Mnnielfstede74

Mnnielfstede111

 DSF0437

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Bert Hanekamp

  Bert van Essen en het hele bestuur van Epe On Ice,

  Ik vind het fijn dat jullie mijn bijdrage aan dit prachtige evenement waarderen. Ik word er zelf ook blij van om te zien dat heel veel mensen plezier hebben beleefd de afgelopen drie weken. Alle keren in die voorbijgaande drie weken dat ik de tent heb bezocht, heb ik heel wat mensen in beweging gezien, wat toch allemaal mogelijk is gemaakt door al die vrijwilligers en niet te vergeten de sponsoren die hier aan hebben meegewerkt.
  Als Epe On Ice dit jaar de welverdiende Heel Epe Beweegt prijs niet wint, dan vind ik het een blamage voor de gemeente Epe.
  Wilt u alle foto's die ik heb gemaakt tijdens de drie weken van Epe On Ice misschien terug zien als u dat dat inmiddels nog niet heeft gedaan, dan kan dat via dez link: ****s://www.epeonice.nl/2011-12-20-10-32-39/fotoalbums-2018

 • Bert van Essen

  Beste Bert,
  Het bestuur van Epe on Ice wil jou hartelijk bedanken voor de prachtige reportage die jij - ook - dit jaar voor ons hebt gemaakt.
  Er is geen onderdeel van deze 12e editie te bedenken dat niet door jou in beeld gebracht is.
  We hopen dat velen er met plezier naar hebben gekeken of alsnog gaan kijken.
  Namens het bestuur van Epe on Ice,
  Bert van Essen, secretaris

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.