Epe On Ice 2018-2019

Wie de afgelopen weken regelmatig de schaatstent van Epe On Ice bezocht heeft, zag waarschijnlijk ook dat ik er regelmatig wat foto's maakte.

BierkrSch188

Uit de totaal gemaakte foto's heb ik een kleine willekeurige selectie gemaakt van de verschillende onderdelen, van opening tot curling enz. Op de laatste foto staan de drie winnaars van de curling cup. Wilt u er nog veel meer zien dan kan dat via deze link. Voor mij zit deze klus voor Epe On Ice 2018-2019 er nu op.

OP7

OP69

Curl56

Curl45

KidsOI47

KidsOI58

BierkrSch157

VrSch131

VrSch190

VrSch195

KCurl101

KCurl197

KDisco89

KDisco149

Mnnielfstede74

Mnnielfstede111

 DSF0437

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Bert Hanekamp

  Bert van Essen en het hele bestuur van Epe On Ice,

  Ik vind het fijn dat jullie mijn bijdrage aan dit prachtige evenement waarderen. Ik word er zelf ook blij van om te zien dat heel veel mensen plezier hebben beleefd de afgelopen drie weken. Alle keren in die voorbijgaande drie weken dat ik de tent heb bezocht, heb ik heel wat mensen in beweging gezien, wat toch allemaal mogelijk is gemaakt door al die vrijwilligers en niet te vergeten de sponsoren die hier aan hebben meegewerkt.
  Als Epe On Ice dit jaar de welverdiende Heel Epe Beweegt prijs niet wint, dan vind ik het een blamage voor de gemeente Epe.
  Wilt u alle foto's die ik heb gemaakt tijdens de drie weken van Epe On Ice misschien terug zien als u dat dat inmiddels nog niet heeft gedaan, dan kan dat via dez link: https://www.epeonice.nl/2011-12-20-10-32-39/fotoalbums-2018

 • Bert van Essen

  Beste Bert,
  Het bestuur van Epe on Ice wil jou hartelijk bedanken voor de prachtige reportage die jij - ook - dit jaar voor ons hebt gemaakt.
  Er is geen onderdeel van deze 12e editie te bedenken dat niet door jou in beeld gebracht is.
  We hopen dat velen er met plezier naar hebben gekeken of alsnog gaan kijken.
  Namens het bestuur van Epe on Ice,
  Bert van Essen, secretaris

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.