Jammer, we konden niet alles proeven wat we lekker vinden

Knipselsmakelijk epe 1,,Waar kun je voor een tientje nou met zo veel lekkere verschillende dingen je buik rond eten?’’, vroeg de man tussen twee hapjes gebakken schol door. Duizenden mensen zullen uit ervaring hetzelfde antwoord geven als wij: alleen bij Smakelijk Epe. Ze genoten vanmiddag met volle teugen van de vijfde editie van het smulfestijn op het Gruttersplein.

 

Het is het grootste en lekkerste openluchtrestaurant van de wijde omgeving, met warme en koude hapjes en drankjes. Wie daar geen tien zalige hapjes kan vinden, is blind en moet zijn of haar smaakpapillen laten nakijken. Fantastisch wat de negentien ondernemers de smulpapen voorschotelden. Het ene was nog lekkerder dan het andere. De keuze was te groot, er waren veel te veel lekkernijen om ze allemaal te kunnen proeven. Alles met liefde en zichtbaar veeel plezier bereid en uitgedeeld. En, afgezien van het bier, alles voor één muntje, dus één euro. Geen geld. Een pure traktatie!

Toch een kritisch nootje. Waar waren de uitbaters van de meeste restaurants? Waarom doen de meesten niet mee? Dit is toch een uitgelezen mogelijkheid om met wat kleine culinaire hoogstandjes nieuwe klanten te werven, om mensen nieuwsgierig naar meer te maken, om te helpen Epe op de kaart te zetten als een dorp waar je geweldig lekker kunt eten. Foodondernemers en zelfs supermarkten droegen wel een steentje bij en hebben ongetwijfeld nieuwe klandizie aangeboord en in ieder geval sympathie gekweekt. Hulde en dank voor al dat lekkers!

Zij maakten het gemis aan de horeca – smakelijke uitzonderingen als eetcafé restaurant De Baron, grand café Cornelis, Friethuys Epe en pannenkoekenhuis De Honingpot daargelaten – meer dan goed. En trokken zoals elk jaar zo veel mensen naar het dorp, dat het in de meeste winkels ’s middags opvallend rustig was. Tot nu toe zat het elk jaar mee met het weer, maar ik denk dat als het een volgende keer de hele dag regent, het nog zo druk zal zijn. Want Smakelijk Epe is voor duizenden mensen een heerlijk uitje dat ze voor geen goud willen missen. Weer of geen weer.

smakelijk epe 2

smakelijk epe 3

smakelijk epe 4

smakelijk epe 5

smakelijk epe 6

smakelijk epe 7

smakelijk epe 8

smakelijk epe 9

smakelijk epe 10

smakelijk epe 11

smakelijk epe 12

smakelijk epe 13

smakelijk epe 14

smakelijk epe 15

smakelijk epe 16

smakelijk epe 17

smakelijk epe 18

smakelijk epe 19

smakelijk epe 20

smakelijk epe 21

smakelijk epe 22

Voor wie er niet was en wel van lekker eten houdt: dit hebben jullie gemist:

smakelijk epe menu

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Oscar

    Een en al positiviteit wat mij betreft en niets mis mee. Heerlijk eten en drinken en natuurlijk getroffen met het weer. Wel een aandachtspuntje......van meerdere bezoekers gehoord. De zit gelegenheden zijn veel te beperkt. Als je effe rustig en gezellig in groepsverband wilt eten, drinken, bijpraten..........???? Zeg maar waar je moet gaan zitten. Dit kost denk ik klanten / bezoekers.

  • R. VELDHUIS.

    Het was weer lekker..........
    Ze hebben allemaal hun best gedaan super !!

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.