U2-fans genieten met volle teugen van coverband in Emst

foto 2 U2be 15 februari 2020 Aangepastdoor Henk Boeve

Wat een geweldig optreden was het zaterdagavond van de Coverband U2be uit België in de Blue Sky in Emst. Coverband U2be is één van de meest authentieke en professioneel gebrachte U2-tributes van Europa. Een band met internationale allure, gefundeerd op jarenlange voorbereiding en ervaring. En zoals de bandleden zelf zeggen: Een ‘must see’ voor iedere U2-fan.

 

Gerrit van Zuuk uit Vaassen is een fervente U2-fan en was één van de vele concertgangers. Hij heeft al veel optredens van U2 in heel Europa bezocht. Zo is hij drie keer in Ierland geweest om de originele U2-band te bewonderen. Maar niet alleen in Ierland, ook in Portugal en nog meer Europese optredens. Op de vraag wat hij vond van het optreden van de Coverband U2be, was hij vol lof.

,,Het is verschrikkelijk moeilijk om de originele Ierse rockband U2 band na te spelen, maar deze Belgische coverband komt er heel dichtbij. Geluid was prima. Ik heb vanavond enorm genoten’’, zegt van Zuuk.
Ook uitbater Harrie Kuiper van de Blue Sky was een zeer tevreden mens. ,,Prima optreden van de band, veel U2-fans, heel gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar’’, aldus Kuiper.

foto 1 U2be 15 februari 2020 Aangepast

Foto’s Leon Durville

foto 2 U2be 15 februari 2020 Aangepast

foto 3 U2be 15 februari 2020 Aangepast

foto 4 U2be 15 bfebruari 2020 Aangepast

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.