Recordopbrengst verkoop kerststukken in Emst

foto kersstukken Sidney and Friends 2019 AangepastHet hele jaar verzamelen Zwaan van Essen en Johanna ten Brinke tweedehands materialen zoals bakjes, kersballen, zijden bloemen, instekers, graftakhouders om in december de mooiste kerstcreaties voor het goede doel, Stichting Sidney and Friends, uit Emst, te maken.

Het groen, de dennenbomen, coniferen, hulst, skimmia etc. worden aangeboden door verschillende mensen die de stichting een warm hart toe dragen. Ook de partners van Zwaan en Johanna, Jan van Essen en Arie te Brinke, zijn druk in de weer geweest met het verzamelen van allerlei groen. De familie Pannekoek uit Emst heeft een ruimte ter beschikking gesteld waar een aantal creatieve dames hard aan het werk gingen.

Vorige week startte de verkoop in de Hezebrink in Emst. Omdat de dames dit voor het zesde jaar organiseren en er veel bekendheid rondom deze actie is, werden de kerststukken in een mum van tijd verkocht. De opbrengst is dit jaar dan ook ongekend hoog, namelijk € 2762,-. Vorig jaar dachten de initiatiefnemers en de stichting dat de opbrengst van toen van €2192,50 niet te evenaren was. Penningmeester H. Van de Werfhorst en voorzitter P. van Ommen van Stichting Sidney and Friends zijn blij verrast met deze enorme opbrengst. Hiermee kan de stichting weer veel mensen met een beperking blij maken.

foto kersstukken Sidney and Friends 2019 Aangepast 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento