Ongekend hoge opbrengst plukactie Sidney and Friends

foto 2 vrijwilligers appels en peren plukken 2019 AangepastVoor het vijfde jaar op rij hebben vrijwilligers, in de periode van 26 augustus tot 5 oktober, voor de Stichting Sidney and Friends peren en appels geplukt bij hoeve De Nijensteen in Veessen. Ze plukten de afgelopen weken het geweldige bedrag van € 9744 bij elkaar. Doneren met gesloten portemonnee is op deze manier mogelijk. Het bedrag komt geheel ten goede aan de Stichting Sidney and Friends. Vorig jaar was de opbrengst € 5425.

door Henk Boeve

Deze stichting verzorgt huifbedrijden voor mensen met een beperking.

Dikkie Huiskamp uit Oene is de grote organisator van deze pluk-actie en met recht is ze supertrots op het resultaat. Nog nooit was het bedrag zo hoog. Naast het steunen van het goede doel, vinden er leuke gesprekken plaats tijdens het plukken. Er zijn mensen die er zelfs vrij van hun werk voor nemen.

Nu is al bekend dat er ook in 2020 appels en peren geplukt worden. Nieuwe plukkers zijn altijd van harte welkom en wie het goede doel wil steunen door te helpen, kan contact opnemen met Dikkie Huiskamp via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-12590724.

foto 1 vrijwilligers appels en peren plukken 2019 Aangepast

foto 2 vrijwilligers appels en peren plukken 2019 Aangepast

 

 

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.