Genève

Al verscheidene jaren achter elkaar boeken we een busreis met een vaste hotel bestemming, van waaruit dan excursie tochten worden georganiseerd. 8275960 copy

Zo hebben we al heel veel mooie plekken in Europa gezien. Het voordeel van zo'n excursie reis is dat je op plekken komt waar je normaal nooit zou komen. Ook tijdens die uitstapjes hebben we niet alleen prachtige natuur gezien, maar ook al heel wat mooie steden bezocht. Een van die steden is Genève aan het meer van Genève. Meestal is er dan niet zoveel tijd om zo'n stad te bezoeken. Maar de tijd die we dan hebben benut ik natuurlijk om mooie kiekjes te schieten. Genève ligt aan de monding van de Rhone die naar het meer van Genéve stroomt. Juist in die omgeving is het werkelijk een genot om daar dan wat rond te struinen. Dat is echt genieten, het is daar zo mooi met het uitzicht vanaf de kade's richting het meer. We zijn er nu twee keer geweest, maar ieder keer was het weer genieten. Misschien bent u er ook wel eens geweest, dan zult u vast wel wat herkennen aan de foto's die ik nu laat zien.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.