Ruim 40 kinderen tijdens het zonovergoten Vios Kidsclub Event!

DSC 0045 copyAfgelopen zaterdag waren er ruim 40 jongens en meisjes aanwezig om mee te doen met heel veel leuke spelletjes en activiteiten tijdens het Vios Kidsclub Event.

"Het was een geweldig succes, zoveel jongens en meisjes die enthousiast meededen met alle activiteiten die we samen met de enthousiaste trainers georganiseerd hadden. En ook heel veel vaders, moeders, opa's en oma's die een kijkje kwamen nemen", aldus de Vios Kidsclub trainer Tom Beekman.
De Vios Kidsclub is vorig jaar gestart met als doel om jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar op een leuke manier, onder deskundige leiding, spelenderwijs kennis te laten maken met het mooie spelletje voetbal! Het leuke is dat iedereen mee kan doen!

De Vios Kidsclub is elke zaterdag voor de kinderen van 2,5 tot en met 4 jaar om 9.30 uur op het Vios 4x4 veld en de 5&6 jarigen starten om 10.00 uur met hun training.
Meedoen aan de Vios Kidsclub is kosteloos!

DSC 0045

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.