2e Ladies Night

foto 3 Ladies Night 2019 copyVelen zullen zich afgevraagd hebben waarom het afgelopen week bij de Wieken in Vaassen zo druk was op de dinsdagavond. Het antwoord kan kort en bondig zijn. De 2e Ladies Night werd er gehouden. Met in totaal 26 onderneemsters en hobbyisten was het volle bak in de Beukenzaal en het horeca gedeelte.

(door Henk Boeve)

De roze loper lag uit en een welkomstdrankje stond klaar voor de bezoekers. Iedereen maakte kans op een Goody Bag d.m.v. enveloppe met Ja of Nee
Ook de Loterij was een groot succes, maar liefst 70 prijzen, deze waren allemaal gesponsord door alle deelneemsters en lokale bedrijven in de buurt. Deel van deze opbrengst gaat naar Team de Keet-Herms KWF. Ook was er een wedstrijd voor de mannen, de leukste vrouwelijke man (verkleed) kon een mooi Vaassens bierpakket winnen. Er waren er niet zoveel maar 2 waren op en top vrouw en dus 2 winnaars. Rond 18.30 uur begon het al rumoerig te worden voor de deur en tot zeker 22.30 was het gezellig druk in De Wieken
In totaal op de teller 428 bezoekers, maar er zullen er ongetwijfeld een aantal in de topdrukte niet geteld zijn. Het Bestuur en alle deelneemsters wil iedereen graag bedanken voor uw enthousiasme en gezelligheid.
Gezien de enorme belangstelling van deelneemsters en bezoekers zal er ook in 2020 wederom een Ladies Night georganiseerd worden. Dat is nu al besloten.

foto 1 LadiesNight 2019

foto 2 LadiesNight 2019

foto 4 Ladies Night 2019

foto 3 Ladies Night 2019

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.