De Vorst Hof

Onderstaande foto suggereert dat er een tuin te bezichtigen is, maar dat was vorige week zaterdag, toen hielden Roel en Karin Vorsthof een open dag in zijn kijktuin aan de Spoorlaan in Epe.

 8031755

En wat voor een tuin. Toen ik de aankondiging las op Facebook dacht ik, aan de Spoorlaan, dat zal wel niet zo veel voorstellen, want dacht ik, zo groot zal het wel niet zijn, maar schijn bedriegt, zoals wel vaker met sommige dingen. Eenmaal in de tuin beland, keek ik werkelijk mijn ogen uit, wat een mooie volle en kleurrijke bloemen- en plantentuin. Deze tuin is met liefde en gevoel voor kleur aangelegd, jawel geschapen. Wat ooit een groentetuin was, is uitgegroeid, na veel proberen en veranderen, tot wat het nu is. Je kunt duidelijk zien dat het een liefhebbers tuin is, waar je uren in kunt rondkijken. Eenmaal weer thuis wierp ik een blik op onze eigen tuin en dacht toen, tja wij moeten maar eens aan de slag. Op afspraak is de tuin van Roel en Karin Vorsthof te bezichtigen, daarvoor kunt u hun site www.opentuindevorsthof.nl/ raadplegen, waar tevens nog meer informatie op staat.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.