Zussen Van de Schepop pieken in Barcompetitie Emst

foto Ineke en Hetty barcompetitie 20 juli 2019 AangepastZaterdagavond 20 juli 2019 zal nog lang in het geheugen blijven staan van de zeer bekende Emster zusters Ineke en Hetty van de Schepop, want toen stonden zij achter de bar van de vierde avond van de Barcompetitie 2019, die dit jaar zes keer gehouden wordt in de Emsterie in Emst. De bekende Emster kroeg was deze avond afgeladen vol met zowel jongeren, maar ook heel veel wat ouder publiek was deze avond aanwezig.

door Henk Boeve

In een Barcompetitie is de bedoeling dat koppels een zo gezellig mogelijke (feest)avond organiseren. Zelf biertjes tappen, sfeer maken. Ze moeten zelf iets verzinnen om de kroeg vol te krijgen en proberen een zo hoog mogelijke omzet te draaien. Het koppel dat de grootste omzet heeft gedraaid, is de winnaar van de Barcompetitie 2019. Ineke en Hetty zullen gezien de enorme drukte - mensen moesten regelmatig in de rij staan bij de bar voor een drankje - zeker hoge ogen gooien om winnaar te worden.

Wie Ineke en Hetty een klein beetje kent, wist al wel dat 20 juli een avond zou worden waar nog lang over na gepraat zou worden. Zo hadden ze het voor elkaar gekregen dat de muziek verzorgd werd door Royal Drive Inn, een 7 mans formatie, die allemaal de achternaam Visser hebben. Het werd een geweldige show door deze mannen.

Heel bijzonder was dat Ineke deze avond voor de allerlaatste keer achter de bar stond. Ze was het biertje tappen uiteraard nog niet verleerd. Al met al een geweldige avond voor zowel het publiek, maar zeer zeker ook voor Ineke en Hetty van de Schepop.

foto Ineke en Hetty barcompetitie 20 juli 2019 Aangepast

foto publiek barcompetititie Ineke en Hetty 20 juli 2019 Aangepast

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.