Belabberd onderhoud en meer

 1240186kopieSinds een tijdje hanteert de Gemeente Epe de slogan 'Epe 100% Wild', dit om Epe meer toeristisch op de kaart te zetten.

Maar soms wordt het wel extreem doorgevoerd en komt die toerist toch ietwat bedrogen uit. We kennen allemaal wel de Eper sprengen en hoe het daar uit ziet. Aan onderhoud wordt daar al jaren niet veel gedaan. Dat niet alleen, maar tussen de Beekhorst (waar kennen we die naam nog meer van) en de Eper sprengen loopt het fietspad over het voormalige spoorweg traject en net tussen die twee net genoemde locaties staat een bank om uit te rusten en een standaard om er een fiets tegen aan te zetten. Valt dit ook onder 'Epe 100% wild'?

 1240167

 1240168

 1240178

 1240180

 1240186

 1240193

 1240199

 1240160

Zeg nou zelf, dit kun je de inwoners van Epe en omliggend pplaatsen toch niet aan doen en zeker de toeristen niet waar gemeente Epe zo op gokt.

 1240162

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Dennis

  Grote schande hoe onze gemeente achteruit gaat. En inderdaad nergens op reageren. Als je een vraag hebt wordt het naar een desbetreffend persoon gestuurd waar je vervolgens niets meer van hoort. Straten vol met gaten, de stoep die schots en scheef ligt. Onkruid tot okselhoogte in de bermen. Zeer triest.......

 • RIA

  Een verrot zootje ..Gemeente doe er wat aan.

 • Gerard

  Wat gedacht van die irritante kuddes mountainbikers die door het bos heen crossen ? Wandelgebied of niet, daar hebben ze geen respect voor, ze raggen gewoon door. Die mensen komen niet voor de natuur. Wat dat betreft gaat het behoorlijk naar de kl*ten allemaal en voor mij is de lol wel van Epe af want als je voor de rust komt kun je beter doorrijden. Jammer, maar het zoveelste voorbeeld dat ze voor geld (tourisme) hun eigen nest laten bevuilen.

 • Bert

  Hoi Bert, ik heb zo vaak dezelfde gedachte en dan denk ik, ben ik nu naief. De gemeente trekt zich er helemaal niets van aan. Ik stuurde een berichtje naar de gemeente over een plantsoen waarbij het onkruid inmiddels gras was geworden en de struiken een wilde vieze bende. Ik ontving een reactie dat dit plantsoen ruimschoots voldoet aan de gestelde basisnorm. Ik vermoed dat ze hetzelfde antwoord geven over deze situatie. Het maakt ze geen ene reet uit....

 • E.H. Stege

  Beantwoordde: Bert

  Jij krijgt tenminste nog een reactie van de gemeente.Ik heb al vier keer een mailtje gestuurd met de vraag waarom 2 leuke boompjes aan De Pal zijn omgezaagd maar behalve een eerste reactie dat dat in het kapplan staat(ik kan het nergens vinden) reageren ze gewoon niet.

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.