Chemtrails

 DSF2547 copyGisteravond, het was mooi helder weer en dan is er goed te zien hoeveel vliegtuigen er dagelijks over ons heen komen, maar dat worden er nog meer als vliegveld Lelystad open gaat.

 

Maar nu even wat anders, ik heb in de kop staan het woord Chemtrails, nooit van gehoord zult u misschien zeggen. Chemtrails letterlijk vertaald wordt er mee bedoeld chemische sporen, chemische sporen, die de vliegtuigen zouden uitspuwen. Vandaar die witte strepen, die gisteravond heel goed te zien waren. Google maar eens op het woord Chemtrails, dan komt u heel veel sites tegen die hier over schrijven. U kunt dan uw eigen conclusie trekken, waar of niet waar, worden we besodemietert of zijn het toch verzinsels. Een van die pagina's waar ervaringen op staan van deskundigen vindt u hier.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Hans Betlem

    Het juiste woord is 'contrails'. Het zijn condensatiesporen. De strepen bestaan uit ijskristallen. Op 15 km hoogte zal de waterdamp uit de vliegtuigmotoren meteen bevriezen tot ijs. Het is daar 40 topt 50 graden onder nul. Soms zie je halo's in die vliegtuigsporen, kleurige lichtverschijnselen die ook veel voorkomen in de natuurlijke ijswolken (cirrus) op grote hoogte.
    Lelystad gaat géén nieuwe contrails boven de Veluwe produceren. De vliegtuigen zitten in onze omgeving nog op een hoogte waar de temperatuur nog (ruim) boven het vriespunt is.

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.