Hennie Dekker wint kaartcompetitie Emst voor achtste keer

Voor de 37ste keer werd afgelopen maanden het kaartseizoen gehouden in de Speeltuin in Emst. Afgelopen week was de finale en werden de winnaars bekend.

Bij het jokeren ging evenals in 2017 en 2018 Hennie Dekker met de eer strijken. Een absolute hattrick voor Hennie Dekker. In de 37 keer dat dit kaartfestijn werd georganiseerd door de Speeltuin Emst, werd Hennie Dekker maar liefst negen keer kampioen. Een geweldige prestatie van deze dame, temeer omdat ze op de laatste kaartavonden moest jokeren met een gebroken schouder. Hennie Dekker behaalde een puntentotaal van 2102 strafpunten.
Op de tweede plaats eindigde Anja Groeneveld met 2310 strafpunten. Als derde eindigde Janet van de Vosse met 2475 strafpunten. Voor dit kampioenschap tellen de resultaten van de beste acht kaartavonden. In totaal kwamen vijftien jokeraars voor een klassering in aanmerking.

Bij het klaverjassen werd André Bronsink tot winnaar uitgeroepen, met op de tweede plaats Bettie Wiessenberg en als derde eindigde Arend Tiemens. Bronsink ging naar huis met 41.812 punten, Wiessenberg behaalde 40.788 punten en Tiemens 40.363.
Net als bij het jokeren tellen bij het klaverjassen ook de beste acht resultaten. Maar liefst 23 klaverjassers kwamen voor een eindklassering in aanmerking. Daar was de Speeltuin Emst als organisatie bijzonder blij mee.

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

 

Iets melden of vragen?
[email protected]

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.