Besneeuwde infiltratievijver

Jammer dat de sneeuw weer weg is, want die maakte Epe en omgeving nòg mooier dan anders. Maar gelukkig hebben we de foto's nog, waaronder deze panoramafoto van de infiltratievijver op de hoek Dellenweg-Ossenweg-Koekenbergweg.

 

sneeuwvijversneeuwvijversneeuwvijver

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Freddie

  Prachtige vijvers met heerlijk zoet water uit epe,onze eigen spa,1 ding snap ik niet na onze lange droge zomer van 2018,in heel epe staan bosvijvers en beken droog door de lage waterstand ,gaan bomen en struiken en dieren dood en ons heerlijke water wordt hier weggepompt naar andere steden,waar uiteraard ook water tekort is.Wordt het water dan verkocht of zo?.Ik ben leek,maar zou zeggen,laat het water blijven waar het is,dan blijft een hoop ellende van te lage waterstand planten en dieren bespaard en houden we onze omgeving mooi groen en blijven de bosvijvers voldoende gevuld voor de dieren.

 • Bert Otterspeer

  Ik kom er net vandaan Willem, het is nog steeds 'rustig' ;)

 • Willem Putten

  Potdorie, redactie. Moest dat nou, deze foto? Het was er net zo heerlijk rustig!
  En mooi.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.