Wie herinnert zich het nog

Scan 120923 0056new copyIn 1977 heb ik in mijn vrije tijd zo af en toe foto's in de gemeente Epe gemaakt voor de Apeldoornse Courant.

Vooral in het zomerseizoen was er toen ook van alles te doen, niet alleen in Epe, maar ook in de andere dorpen. Ik herinner nog dat ik eigenlijk gelijktijdig een foto's moest maken in Epe en in Vaassen. Het was dan racen over de Vaassensebinnenweg. In Epe heb ik toen een paar foto's kunnen maken van een spektakel bij Bunde. Wat volgens mij toen één van de sterkste mannen van Nederlands was, stond er op een platte wagen onder andere een staaf ijzer te buigen. Ik heb er ook maar twee foto's kunnen maken, maar moest toen weer snel terug naar Vaassen. Wat een tijd was dat. Wie herinnert zich dat optreden nog?

Scan 120923 0056new

Scan 120923 0055new

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.