Reclamefolders

 1301075 copyIedere maandag krijgt iedereen een ingeseald pak reclamefolders keurig bezorgd in de brievenbus, tenminste wij wel.

Helaas is dat niet bij iedereen zo. Natuurlijk zijn er ook mensen met een nee sticker op de deur, die krijgen die folders als het goed is niet in de bus. Ook komt het voor, en dat is niet de eerste keer dat hele pakketten zo maar ergens worden gedumpt. Dat laatste is deze week ook het geval bij de Gandhiweg. Aan de rand van het speelveldje zijn er ook een x aantal pakketten gedumpt. Nu weet ik dat een bezorger het zout in de pap niet verdient met het bezorgen van folders of kranten, maar om op deze manier iets sneller rijk te worden is natuurlijk ook niet de bedoeling.

 1301075

 1301076

 1301077

Deze week geen folders ontvangen, dan zijn ze hier af te halen.

 1301103

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Jan

    De dader is in dit geval wel snel te achterhalen. Elke route van deze folders (bezorg gebied) heeft een aparte code. Deze code is op de plastic verpakking afgedrukt. Door de code door te geven (bellen) naar de verspreider is de bezorger bekend.

  • Willem Putten

    Aha, dus daar blijven die folders. Wij ontvangen ze al jaren niet meer. Evenals het Veluws Nieuws en het Veluweland. Het Vaassens Weekblad sinds begin dit jaar ook al niet meer.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.