Reclamefolders

 1301075 copyIedere maandag krijgt iedereen een ingeseald pak reclamefolders keurig bezorgd in de brievenbus, tenminste wij wel.

Helaas is dat niet bij iedereen zo. Natuurlijk zijn er ook mensen met een nee sticker op de deur, die krijgen die folders als het goed is niet in de bus. Ook komt het voor, en dat is niet de eerste keer dat hele pakketten zo maar ergens worden gedumpt. Dat laatste is deze week ook het geval bij de Gandhiweg. Aan de rand van het speelveldje zijn er ook een x aantal pakketten gedumpt. Nu weet ik dat een bezorger het zout in de pap niet verdient met het bezorgen van folders of kranten, maar om op deze manier iets sneller rijk te worden is natuurlijk ook niet de bedoeling.

 1301075

 1301076

 1301077

Deze week geen folders ontvangen, dan zijn ze hier af te halen.

 1301103

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Jan

    De dader is in dit geval wel snel te achterhalen. Elke route van deze folders (bezorg gebied) heeft een aparte code. Deze code is op de plastic verpakking afgedrukt. Door de code door te geven (bellen) naar de verspreider is de bezorger bekend.

  • Willem Putten

    Aha, dus daar blijven die folders. Wij ontvangen ze al jaren niet meer. Evenals het Veluws Nieuws en het Veluweland. Het Vaassens Weekblad sinds begin dit jaar ook al niet meer.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Laten we het netjes houden: de actieve communicatie die burgemeester Hans van der Hoeve in zijn nieuwjaarstoespraak beloofde, laat nog wat te wensen over. Zo heeft de gemeente niet het (slechte) nieuws gecommuniceerd dat ze de komst van nog meer megastallen mogelijk heeft gemaakt. Alleen D66, GroenLinks en de PvdA toonden voldoende gezond verstand om daar tegen te zijn. Gelukkig is er een actiegroep met een website die dat nieuws bekend maakt en er tegen in het verweer komt. Ook onder de vlag van 'bescherm het landschap'!De inspraakprocedure loopt nog, de Tweede Kamer moet er nog over praten, de EU is er nog niet uit, maar Cora van Nieuwenhuizen verkondigt nu al: Lelystad Airport gaat door, we krijgen hier op de Veluwe een bonk herrie boven onze hoofden. Lak aan de democratie, lak aan het volk, lak aan Natura 2000.Dit verhaal van Daniël Verveer deed me denken aan een verhaal dat ik een tijd geleden toegestuurd kreeg. De grootste klimaatvervuilers zijn de generaties na onsVA01 2019 VP

Alles over de nieuwe VA-krant die deze week verschijnt is hier te lezen.Een wel heel intrigerende foto uit Syrië in de Volkskrant staat hier.Wat een geweldige serie is Tyisch Veluwe, van maandag t/m donderdag vanaf 19.15 uur op NPO 2. Mensen om van te houden, in al hun eenvoud. Een absolute aanrader.Leuk interview in NRC met Marc Overmars over zijn werk.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Het is al even geleden dat het geplaatst is, maar daarom niet minder actueel en de moeite waard: Simon Kuper in het AD over hoe het zo ver heeft kunnen komen met de Brexit. Een kostelijk en verhelderend verhaal! Klik hier.Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.