Reclamefolders

 1301075 copyIedere maandag krijgt iedereen een ingeseald pak reclamefolders keurig bezorgd in de brievenbus, tenminste wij wel.

Helaas is dat niet bij iedereen zo. Natuurlijk zijn er ook mensen met een nee sticker op de deur, die krijgen die folders als het goed is niet in de bus. Ook komt het voor, en dat is niet de eerste keer dat hele pakketten zo maar ergens worden gedumpt. Dat laatste is deze week ook het geval bij de Gandhiweg. Aan de rand van het speelveldje zijn er ook een x aantal pakketten gedumpt. Nu weet ik dat een bezorger het zout in de pap niet verdient met het bezorgen van folders of kranten, maar om op deze manier iets sneller rijk te worden is natuurlijk ook niet de bedoeling.

 1301075

 1301076

 1301077

Deze week geen folders ontvangen, dan zijn ze hier af te halen.

 1301103

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Jan

    De dader is in dit geval wel snel te achterhalen. Elke route van deze folders (bezorg gebied) heeft een aparte code. Deze code is op de plastic verpakking afgedrukt. Door de code door te geven (bellen) naar de verspreider is de bezorger bekend.

  • Willem Putten

    Aha, dus daar blijven die folders. Wij ontvangen ze al jaren niet meer. Evenals het Veluws Nieuws en het Veluweland. Het Vaassens Weekblad sinds begin dit jaar ook al niet meer.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.