Derde aflevering van de december maand in 2017

In afwachting van de grote hoeveelheid sneeuw die aanstaande dinsdag zal gaan vallen volgens weerbureau Weeronline voeg ik nog een sneeuw serie toe van december 2017.

 DSF2732 copy

Het was toen een genot om er op uit te gaan met mijn fototoestel. Dat begon op die avond van 8 december 2017, en vervolgens 9 december 2017 overdag om de sneeuw te fotograferen die was blijven liggen en vervolgens deze serie van 10 december 2017 waar ik foto's laat zien van overdag en 's avonds. Dit soort weersomstandigheden komen niet zo vaak voor en daar maak ik dan gretig gebruik van. Bovendien is er nu nog geen sneeuw gevallen en daarom zijn deze series misschien een voorbode van wat ons zoal nog te wachten staat, tenminste als de weersvoorspellingen uit komen, wat nog altijd maar de vraag is. Ik geniet bij het terugzien van de gemaakte beelden met volle teugen en misschien u bij het zien van de plaatjes ook. Eigenlijk kan ik er nog wel een vierde serie plaatsen, want op 11 december 2017 lag er ook nog genoeg sneeuw, maar dat is volgens mij te veel van het goede.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.