De poolwervel komt er aan

Dat was ook al bekend toen ik een aantal foto's plaatste van een sneeuwbui van 8 december 2017. O ja het staat hier.

 DSF0229 copy

Ik las gbisteren ook weer een bericht op Buienradar dat de poolwervel er aan komt, wat dat ook zijn mag. Klaar voor de winter, want volgens William Huizinga van Buienradar is er kou onderweg. "Vanaf zaterdag gaat het vriezen." Voordat het zover is, krijgen we al te maken met de eerste winterse buien. "Op de weg moeten we vanaf vandaag rekening houden met gladheid. In de loop van de ochtend komt natte sneeuw ons land binnen."
Maar nu weer even terug naar 8 december 2017. Uiteraard ben ik de dag er na ook op uit geweest om te bespeuren of er nog wat sneeuw was blijven liggen van die vorige avond. Dat was inderdaad het geval, en ja hoor het begon toen in de middag ook weer wat te sneeuwen. Misschien staat ons dat de komende dagen ook weer te wachten. Sommigen hopen er natuurlijk op, maar weer anderen zeggen, laat maar uitblijven, want je hebt er zo'n smeerboel van, laten ze het maar in Zuid- Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland houden. Maar misschien als u dit leest, sneeuwt het nu ook al.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.