Gewonde lantaarnpaal

 DSF1580 copyWie door de Buizerdstraat loopt of fietst en dan bedoel ik dat stuk vanaf de Gandhiweg tot aan de Hoofdstraat ziet natuurlijk ook die gewonde lantaarnpaal.

Op die lantaarnpaal staat de volgende registratie '8 Korhoenweg'. Aan de onderkant zit een klep die jaren geleden open stond, veel buurtbewoners vinden dat gevaarlijk, want er spelen daar ook overal kleine kinderen. Daarom is dat gedeelte een aantal jaren geleden omwikkeld met tape. Maar dat laat nu allemaal weer los. Er is in de loop der jaren een aantal keer gemeld dat dat zo niet kan en er naar gekeken moet worden voor een blijvende oplossing. Je hoort overal om je heen dat er meer naar de burgers geluisterd moet worden, maar dan moet het wel worden opgepikt door de instanties, of het nu gemeentebesturen zijn of bedrijven in deze kwestie, het wordt gewoon aan een laars gelapt. Trouwens na de vervanging van de oude lantaarnpalen is het zeker in dat gedeelte van de Buizerdstraat en het paadje langs de Gandhiweg er bepaald niet veiliger op geworden qua verlichting.

 DSF1581

 DSF1580

 DSF1596

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Het houdt niet op, schijnt het. Appartementen op de plek van de Middenstip, de voormalige RK Kerk en de ABN AMRO-bank. Het centrum wordt er niet mooier op en bestaat straks alleen uit winkels en appartementengebouwen. Dus bouwen voor projectontwikkelaars. Waar blijven de kleine huizen met tuintje voor senioren en starters? Bouwen voor de bevolking!De donaties t.b.v het herstel van de Notre-Dame zijn nu al opgelopen tot 700 miljoen euro! Kan dat geld niet veel beter worden besteed aan de enorme armoede in de wereld?Het wordt steeds gekker in ons land. Hier meer daarover.Niet alleen in Epe, maar in heel het land kunnen ze er wat van. Een goed artikel over de bomenkap in ons land. En hier een filmpjeMooi gesprek tussen Sunny Bergman, u weet wel, de documentairemaakster die vooral bekend is omdat ze jan en alleman van racisme beschuldigt, en cabaretier Theo Maassen, die met zijn show over 'de opkomst en ondergang van de witte man' volle zalen trekt.Kijk eens wat leuk, de werkgroep Twerk van De Passerel aan het werk.,,Ik heb een groen hart.'' Welnee man, je wilt gewoon een vette bankrekening.Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is! 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.