Wie herinnert zich dit nog?

 3226474 copyAl snuffelend in mijn foto bestand kom ik nog wel eens wat kiekjes tegen waarvan ik dan denk, o ja dat zag er toen zo uit.

Toch ook wel weer frappant dat je bepaalde dingen die toen heel gewoon waren, en nog niet zo heel lang geleden, ook snel weer vergeet. Onderstaande vijf foto's spreken dan ook boekdelen.

 DSC0003

 DSC0088

 DSC0355

 3226474

 DSC1923

 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Peet

  Zo jammer dat de gezellige broodschuur er niet meet is met mevr. Lykleama nijholt.

  Gr. uit drachten

 • Harm Scholten

  Wat heeft het Eper centrum toch een geweldige impuls gekregen nadat die oude meuk is verdwenen.
  Het is niet alleen aantrekkelijk geworden voor de toerist in de zomer maar in deze tijd van het jaar zie je ook veel inwoners uit de naaste omgeving in het centrum rond lopen.
  Nu maar hopen dat er niet te veel leegstand van winkels optreed,dus zo weinig mogelijk bol.com of hoe het allemaal mag heten inschakelen.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.