Waar en waarvoor?

Scan 120922 0043new copyIn mijn archief vond ik ook nog een foto uit de jaren 70 van de vorige eeuw van een gebeurtenis of evenement waarvan ik niet meer weet waar en waarom hij is gemaakt.

In ieder geval was het voor de krant, maar wie kan zich nog herinneren waar (volgens mij op de Platvoet) en waarvoor dat geweest kan zijn. Op de platte wagen zie ik oud burgemeester Berg en met pet, toenmalig wethouder Blekman.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Bert Hanekamp

  De volgende rectie kreeg ik van Freek Bomhof:
  Helaas voor u en voor Wim van Putten is de door u gepubliceerde foto
  niet in Epe genomen maar in Vaassen. Het terrein is het zogenaamde Ireneveld
  tegenover kasteel de Cannenburch en op de achtergrond zijn de huizen te zien
  van de Kerkweg in Vaassen. Op de boerenkar zien we de door u genoemde personen
  plus zittend rechts wethouder Jaap Hansink, wethouder van 1970 tot en met 1984.
  Verder links naast burgemeester Berg staat Wim Spiegelenberg de kapper. Zijn vrouw
  zit tussen het publiek .

 • Willem van Putten

  ...en mevrouw Blekman met een grote bos bloemen, en wethouder Hansink. Zou heel goed de Platvoet kunnen zijn. Die mooie feestweide die, volgens het legaat waardoor de gemeente het kreeg, voor altijd ten dienste van de gemeenschap zou moeten blijven.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.