Handel en Wandel in Emst in prachtig boek

HenWVrijdag 2 november heeft burgemeester Hans van der Hoeve van de gemeente Epe het eerste exemplaar van het 192 bladzijden tellende boek ‘Emst - Handel en Wandel’ in ontvangst genomen.

 

(door Henk Boeve)

Emsternaar Henk Kloezeman is zeven jaar bezig geweest met het verzamelen van gegevens en foto´s over de handel en wandel in Emst. Het boek richt zich op het verleden van de cafés, de herbergen, het station aan de Stationsstraat, de bewoners en de vele winkels die het dorp Emst in de loop van de tijden kende. De verhalen zijn voorzien van schitterende, unieke oude foto´s. Er is een oplage van 500 stuks. Werkelijk een uniek boek.

Het boek is te koop bij supermarkt Spar van Loo in Emst, de boekhandels in Vaassen en Epe en kost € 24,50.

Vrijdag 9 november van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag 10 november van 10.30 tot 15.00 uur zit Henk Kloezeman bij de Spar supermarkt in Emst om zijn boek uit te reiken en eventueel te signeren.

HenW

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Iets melden of vragen?
[email protected]

Terzijde

Wat is het toch altijd frappant dat bij alle partijen na de verkiezingen feest wordt gevierd. Bij de winnaars uiteraard, maar ook bij de verliezers, omdat het verlies kleiner was dan verwacht, omdat de partij 'weer klimt', omdat de partij de grootste is gebleven, omdat ze een 'factor van belang' is gebleven, omdat de uitslag weliswaar slechter is dan de vorige keer maar beter dan in de peilingen, enzovoorts. Dus eigenijk alleen maar winnaars en geen verliezers. Politiek ten voeten uit.VA02 2019 01 Aangepast

De nieuwe VA-krant is een heel bijzondere. Om naar uit te kijken! Hier vast een leuk voorproefje!100% wild: vanmorgen twee wilde zwijnen met 16 biggetjes gezien. Ze zijn er vroeg bij. Voorjaarsbode? Nee, zachte winter, want de draagtijd is bijna vier maanden.Vrolijk makend filmpje van de dag over Jenny, een paard dat dagelijks alleen aan de wandel gaat.Prachtadvertentie in De Schaapskooi .In De Telegraaf: Gezin uit Epe kreeg plots Syrische buren: ’Nu hulp nodig’Ons buitengebied is vergeven van percelen waarop kerstbomen, buxussen en ander landschaps ontsierend groen wordt geteeld. Wij vinden dat verschrikkelijk. En het ergste is, dat de gemeente er nog vrolijk aan meewerkt ook om nog eens een terrein van 36 voetbalvelden groot te bestemmen voor kerstbomen. Hoe haal je het in je hoofd! Vraag eens rond hoeveel mensen dat wèl mooi vinden. Nog even en we houden geen weiland meer over. Bescherm het landschap eens, in plaats van een bedrijf dat te laten verpesten! Hé, 'bescherm het landschap' is ook de naam van een actiegroep en website die zich daar tegen verzet. Goed werk mensen! Hulde!Epe mien däärpien deel 3 van Gert van den Esschert ligt nog in de winkel en daar is nu deel 1 ook bij gekomen. Het is de vierde herdruk van het succesvolste boek uit de serie, waar nog steeds veel vraag naar is. Snel naar de winkel of bestellen bij Uitgeverij Gelderland, voordat het weer uitverkocht is!Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.