epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

Handel en Wandel in Emst in prachtig boek

HenWVrijdag 2 november heeft burgemeester Hans van der Hoeve van de gemeente Epe het eerste exemplaar van het 192 bladzijden tellende boek ‘Emst - Handel en Wandel’ in ontvangst genomen.

 

(door Henk Boeve)

Emsternaar Henk Kloezeman is zeven jaar bezig geweest met het verzamelen van gegevens en foto´s over de handel en wandel in Emst. Het boek richt zich op het verleden van de cafés, de herbergen, het station aan de Stationsstraat, de bewoners en de vele winkels die het dorp Emst in de loop van de tijden kende. De verhalen zijn voorzien van schitterende, unieke oude foto´s. Er is een oplage van 500 stuks. Werkelijk een uniek boek.

Het boek is te koop bij supermarkt Spar van Loo in Emst, de boekhandels in Vaassen en Epe en kost € 24,50.

Vrijdag 9 november van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag 10 november van 10.30 tot 15.00 uur zit Henk Kloezeman bij de Spar supermarkt in Emst om zijn boek uit te reiken en eventueel te signeren.

HenW

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.