epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

'Supergaaf' concert Beatles Revival Band in Emst

foto 4 Beatles Revival Emst CustomWat waren ze zondagmiddag trots na afloop van een optreden van de Beatles Revival Band in discotheek Blue Sky in Emst. We hebben het over Ans en Gerrit de Groot, voorheen bekend van de groentezaak aan de Hoofdweg in Emst. Zij kregen het voor elkaar dat één van de beste en populairste tribute-coverbands van de wereld, de Beatles Revival Band uit Praag, een optreden verzorgde in Emst. Na afloop waren ze dan ook apetrots dat ze dit hadden en kunnen organiseren.

(door Henk Boeve)

Een geweldig optreden was het. Het dak ging er bijna af. De Beatles Revival Band was in topvorm. De bandleden uit Praag zeiden na afloop dan ook dat dit één van hun beste optreden was van de afgelopen periode. En dat kon Bennie Splinter uit Vaassen volmondig beamen. ,,Als je je ogen dicht doet, hoor je werkelijk geen verschil tussen de Beatles van destijds en deze band. Met name die gitaren. Supergaaf. Wat heb ik genoten’’, zegt Splinter.

Zaterdag had de Beatles Revival Band nog een privé-optreden verzorgd in Utrecht. Na het optreden in Emst vertrokken de Tsjechische Beatles richting Praag om volgende week weer elders op te treden ergens in Europa. Want ze treden op in heel Europa. Maar ze komen ook weer terug naar Nederland. Zo spelen ze eind mei o.a. op in Rosmalen en Deurne.

foto 1 Beatles Revivall Emst 15 4 2018 Custom

foto 2 Beatles Revival Emst Custom

foto 3 Beatles Revival Emst Custom

foto 4 Beatles Revival Emst Custom

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.