epernetbordje

Epe mien däärpien 3

EMD 3 cover Aangepast

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor het boek dat bij de lezers het meeste enthousiasme losmaakt, gaat die zonder twijfel naar 'Epe mien däärpien 3'. Hier een persbericht en hier een interview met auteur Gert van den Esschert. Verkrijgbaar bij Boekhandel Bosch, de Read Shop en Uitgeverij Gelderland.

Zoeken

De ezelboerderij

Met onze kleinzoon van ruim drie jaar, zijn we een tijdje terug een middagje naar ezelboerderij “De Koperen Ezel” geweest aan de Kopermolenweg in Epe.

De Koperen Ezel is een speel- en doe-paradijs voor kinderen en bovendien nog gratis ook. Het bestaat uit een kinderboerderij en speeltuin. Er is ook een boerenterras waar men wat kan eten en drinken. Daar buiten kan men ezelwandeltochten maken in de omgeving en bovendien ook vanaf camping De Wildhoeve in Emst.

We zijn er dus een middagje met onze kleinzoon geweest die zich er opperbest vermaakte. Hij hopte van het ene speelwerktuig naar het andere. Een van zijn favorieten was die mooie glijbaan, waar je eerst door een tunnel van touw moet klauteren. De kippen en konijnen vond hij minder interessant, maar toen ontdekte hij het domein van de geiten, waar hij ook naar binnen mocht. Er liep toen tussen die geiten ook een ezel van een paar weken oud, wat hij wel interessant vond, vooral toen een medewerkster met een fles voeding aan kwam voor die ezel. Nadat ze had verteld dat er in die fles paardenmelk zat, waar die beesten heel dol op zijn, mocht hij de fles ook even vasthouden. Meneer was helemaal in zijn nopjes, want dat leek hem wel.

Voor niet alleen jonge gezinnen met kinderen is dit een fantastisch uitje, maar ook voor oma's en/of opa's die kleinkinderen ter oppas hebben is dit een plezierig uitje. Bovendien doen ook vaak scholen  de ezelboerderij aan. Kinderen kunnen zich er fantastisch uitleven en het is bovendien ook heel belangrijk voor hun ontwikkeling.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Iets melden of vragen?
[email protected]

Agenda Epe

Evenementenagenda Eper Ondernemersvereniging

Za 24 november - Intocht Sinterklaas
Za 1 december - Sintkoopdag
14 december - 6 januari - Epe on Ice - ijsbaan in het Dr. Loeffpark
Woe 19, do 20, vr. 21 en za 22 december - Kerstkoopavond met chocolademelk en Glühwein & Play In in de Grote Kerk

Warm aanbevolen!

boek 1Nieuw boek van Bert op komst!
Epe op z'n mooist in beeld.

Klik hier voor informatie.boek 2

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.