Publiek loopt niet warm voor lentemarkt Groei & Bloei

Lentefair (5) (Custom)De lentemarkt van de afdeling Epe-Heerde van de vereniging Groei & Bloei vandaag bij Hagedoorns Plaatse riep niet echt het lentegevoel op. Vooral vanmorgen hadden veel deelnemers last van de koude wind. Warm worden van grote aantallen enthousiaste bezoekers konden ze niet worden, want de belangstelling viel dik tegen.

Of dat nou kwam door, zoals deelnemers suggereerden, onvoldoende p.r., de tegenvallende temperatuur of het heffen van entreegeld (vier euro), is niet duidelijk. In ieder geval kwam er ’s morgens bijna geen kip naar de kleinschalige markt en hield de belangstelling ’s middags, toen de temperatuur wat aangenamer was, ook niet over. Misschien een volgende keer wat grootschaliger opzetten en wat meer tamtam maken.

Toch was er ook nu wel veel te zien. Groei & Bloei had in de museumboerderij de resultaten tentoongesteld van een bloemschikwedstrijd voor leden en daar zat heel wat moois tussen. Bovendien heeft Hagedoorns Plaatse zelf enkele prachtige exposities in huis, waaronder ‘Het Brieschend Paard’ met originele aquarellen van Rien Poortvliet en ‘Ondergoed bijzonder goed’ met onderkleding van vele decennia geleden, waarvan we hier en hier een impressie hebben gegeven.

Lentefair (1)

Lentefair (2)

Lentefair (3)

Lentefair (4)

Lentefair (15)

Lentefair (16)

Lentefair (17)

Lentefair (18)

Lentefair (5)

Lentefair (6)

Lentefair (7)

Lentefair (8)

Lentefair (9)

Lentefair (10)

Lentefair (11)

Lentefair (12)

Lentefair (13)

Lentefair (14)

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden
Powered door Komento