Binnenspeeltuin bij vakantiepark De Bosrand in Vaassen

Bosrand AangepastVakantiepark De Bosrand aan de Elspeterweg 45 in Vaassen heeft er sinds kort een nieuwe attractie bij. Begin 2020 is het binnenzwembad verbouwd tot een superleuke binnenspeeltuin.

 

Weer of geen weer, er is altijd wat te doen voor de jeugd. En wat heel apart is, alle spellen zijn gratis te gebruiken. Behalve dat de binnenspeeltuin vrij toegankelijk is voor de parkgasten, is deze ook vrij toegankelijk voor de horecagasten met hun kinderen. Zo kunnen ouders uit Vaasen, Emst, Epe, Oene, Apeldoorn en waaa dan ook vandaan gezellig een kop koffie of een biertje aan de bar drinken, terwijl hun kinderen heerlijk aan het spelen zijn in de binnenspeeltuin. Willen de ouders een hapje eten terwijl de kinderen aan het spelen zijn, ook dat is allemaal mogelijk.

In de binnenspeeltuin is van alles te beleven. Er is een groot klimhuis met glijbaan, klimwand, ballenbak, XXL-krijtbord, airhockeytafel, voetbaltafel, lachspiegels, Arcade Pac Man spelcomputer.

De speeltuin is geopend tijdens de openingstijden van De Bosrand. Deze zijn te vinden op www.bosrand.com

Bosrand Aangepast

Bosrand Aangepast

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.