Vrolijke noten op de derde Emster Popquiz

winnaars2Vrijdag stond Achterin de Platenkast voor de derde keer met de Emster popquiz in het restaurant van Gezinspark 't Smallert. Dertien enthousiaste teams begonnen om 20.00 met een trip langs alles wat meer dan 60 jaar popmuziek hen te bieden had.

 

Vanaf dat moment was het volop fragmenten raden. Er werd daarnaast in de puzzelronde zelfs een beroep gedaan op de topografische kennis van de teams. Gelukkig was er ook tijd voor ontspanning met de muzikale bingo.

Aan het einde van de avond waren het Mannschaft & Sons die voor de tweede keer de wisselbeker mee naar huis mochten nemen. De tweede plaats ging naar M-Wave en maar liefst drie teams deelden de derde plaats: Blood, Sweat & Beers, De Beginners en Family & Friends. Het feest was compleet toen een van de deelnemers spontaan de microfoon pakte en er nog een meezinger uitgooide. Al met al was het een zeer geslaagde quiz.

winnaars2 

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
  • Geen reacties gevonden

Terzijde

samen

Houd vol, we moeten met z'n allen door deze crisis. Houd rekening met elkaar en wees extra lief voor iedereen die dat nodig heeft.

 

Copyright www.epernet.nl

Niets mag zonder toestemming van de redactie worden overgenomen.