John van Barneveld over zijn petitie in De Telegraaf

johntelegraafKijk eens, John van Barneveld krijgt in De Telegraaf weer aandacht voor zijn door de gemeente vernietigde kiosk die vele tientallen jaren bij het hertenkamp heeft gestaan. Hij mag even aandacht vragen voor zijn petitie die een terugkeer van een soortgelijke kiosk mogelijk moet maken en volgens hem inmiddels zon 2000 keer is getekend. De rol van de voorliegers voorlichters van de gemeente is als vanouds weer frappant.

Laat je reactie achter

Reageer als gast

0
algemene voorwaarden.
 • Harm Scholten

  Ja natuurlijk,nu begrijp ik het,in een bananenrepubliek wordt een gerechtelijke uitspraak niet aanvaard,daarom dat geneuzel en gemiemel.

 • Daniël

  Beantwoordde: Harm Scholten

  Beste mijnheer Scholten, u weet wel beter, maar geeft er zoals zo vaak weer een rare draai aan. U kunt zó voor Soros aan de slag in 'team Greta'. De mensen zijn het college zat. Na alle gedoe over het zwijnenraster, de Heerderweg, nooit doet men wat de bevolking zélf wil. Hooguit na héél veel gedoe werkt men mee onder protest. Men denkt nu dus ook : maakt niets uit wat wij willen, uiteindelijk krijgt het college zijn zin.
  Dit is niet alleen lokaal, maar landelijk het probleem van de bevolking met de overheid. Nederland is een bananenrepubliek, geen rechtstaat.

 • Peet

  Gewoon terug zetten dat hok het hoort bij epe net als de ossenstal de paraplu en het hertenkamp niet zeuren maar doen.

 • Harm Scholten

  De overgrote zwijgende meerderheid van de Eper bevolking is dat geneuzel van die van Barneveld helemaal zat.

 • Bert

  Ik heb in mijn enthousiasme in het begin een handtekening gezet. Maar schijnbaar missen de mensen niet de heer Van Barneveld maar gewoon een plekje voor een versnapering. Overigens is de heer Van Barneveld ook niet de makkelijkste. Kan me niet voorstellen dat alle schuld alleen bij de gemeente ligt. Nu ik het plan heb gelezen van het Episch Centrum denk ik laten we die optie maar gaan uitvoeren. De heer Van Barneveld kan zich dan melden bij Episch Centrum als hij voor zichzelf nog een taak ziet.

 • Bert Otterspeer

  Nou? waar blijven alle enthousiaste reacties? :(

Powered door Komento